İçeriğe geç

Göynük Köylü Pazarı Hangi Gün

Köylü pazarı hangi gün?

Mut Üretici ve Çiftçi Pazarı her cuma günü kuruluyor. Çınaraltın’dan trafik ışıklarından sağa dönüp düz devam edin. Bu yol sizi pazar meydanına götürecektir. Mut ilçesi iklim özellikleri ve coğrafi konumu bakımından çok özel bir yerdedir.

Bolu Göynük Panayırı ne zaman?

Her yıl heyecanla beklenen Göynük Fuarı bu yıl 10-14 Ekim tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Dikili köylü pazarı hangi gün?

Vatandaşlarımızı ve işletmelerimizi destekliyoruz. Sebze ve meyve pazarımız artık vatandaşlarımızın cumartesi ve salı günleri alışveriş yapması için açık. Projemizle vatandaşlarımızın taze gıdaya erişimini sağlarken aynı zamanda pazarlamacılarımızın ekonomisine de katkıda bulunuyoruz.

Bolu Demirciler Köyü pazarı hangi gün?

Pazar alanlarıS.NOPUNDAY NAMEDAY6DEMİRCİ MAHALLESİ PAZARI7GÖRÜKLE ÜRETİCİ PAZARI8GAZİ (CUMHURİYET) GİYİM PAZARIWEDNESDAY9KARAMAN MAHALLESİ PAZARIWEDNESDAY49 satır daha

Burhaniye köylü pazarı hangi gün?

Pelitköy sahil yolu, Mehmet Karaoğlan Caddesi, Çukurbağlar mevkiindeki pazar yeri her çarşamba alışverişe açık. Yaklaşık 5 bin metrekarelik alanda 120 tezgahın bulunacağı pazar yerinde sebze ve meyvelerin yanı sıra tuhafiye ve doğal köy ürünleri de satılacak.

Havran’ın pazarı hangi gün?

Havran Pazarı her cuma en güzel, en sağlıklı yöresel ürünleriyle sizleri bekliyor. 🍒🍓🥕

Göynük pazarı hangi gün?

Ünlü Göynük Pazarı cuma günleri kurulur. Pazarda ahşap ürünler ve geleneksel tokalı kılıflar aramalısınız.

Göynük Panayır ne zaman 2024?

Bolu ilçesinin en büyük ve en eski fuarlarından biri olan Göynük Fuarı, 10-14 Ekim 2024 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.

Göynük Festivali ne zaman?

Göynük köy muhtarlığı tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Üzüm Hasadı ve Üzüm Festivali’nin beşincisi, bu yıl 18 Eylül 2021 Cumartesi günü Göynük köy meydanında kutlandı.

Cunda’da pazar hangi gün?

Mahalle pazarları Ayvalık kent yaşamında özel bir öneme sahiptir. Haftanın neredeyse tüm ihtiyaçları bu pazarlarda karşılanır. Mahalle pazarları Perşembe günleri Ayvalık kent merkezinde, Cumartesi günleri Alibey/Cunda Adası’nda, Pazar günleri Armutçuk’ta ve Salı günleri Sarımsaklı’da kurulur.

Altınoluk pazarı hangi gün?

MarktplatzanfrageMarktnameTypGründungstageFREITAGSMARKTNachbarschaftsmarktFreitagALTINOLUK-MARKTNachbarschaftsmarktSatALTINKUM-MARKTNachbarschaftsmarktMarktKADIKÖY-MARKTNachbarschaftsmarktSa49 weitere Zeilen

Ayvalık köylü pazarı hangi gün?

Cumartesileri açıktır. Ürünler yan sokaklardaki birçok küçük masada mevcuttur.

Boluda Sosyete Pazarı hangi gün?

🏢HAYALLERİM MERKEZİ. 🛍️İhtiyacınız olan tüm ürünler. 📆Her hafta Cuma / Cumartesi.

Bolu antika pazarı ne zaman?

Antika ve sanat pazarı her ayın son pazar günü kuruluyor.

Abant köy pazarı hangi gün?

8.Abant Köy Pazarı Abant Köy Pazarı, organik ürünleri, kuyumcuları ve yöresel lezzetleri tatmanıza olanak tanıyan tüccarlarıyla Abant’ın en eğlenceli yerlerinden biridir. Abant Köy Pazarı ahşap bir yapının altında yer alır ve her gün açıktır.

Batıkent Köylü Pazarı ne zaman açılacak 2024?

Yenimahalle’deki çiftçi ve el sanatları pazarları bu yıl 12 Temmuz’da açılacak.

Ankara’da köylü pazarı hangi gün?

Yenimahalle Belediyesi Çiftçi ve El Sanatları Pazarı, 18 Temmuz’dan itibaren her Salı Batıkent Batı Sitesi Mahalle Pazarı’nda, 20 Temmuz’dan itibaren ise her Perşembe Yenimahalle Kapalı Mahalle Pazarı’nda organik sebze, meyve ve el yapımı ürünleri vatandaşlarla buluşturuyor.

Sincan’da köylü pazarı nereye kuruluyor?

Sincan’da pazarların kurulduğu alanlar ise şöyle: Cumartesi günleri Eski GOP Semt Pazarı, Çarşamba günleri Pazar Meydanı, Pazar günleri ise Yenikent Semt Pazarı kapalı.

Çarşamba günü İstanbul’da hangi pazarlar var?

Çarşambaları kurulan mahalle pazarları. Pazar bölgesi. Pazar adı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir